Herroepingsrecht

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Indien je je volledige bestelling retour stuurt, krijg je het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van je thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder.

Kies je ervoor slechts een deel van je bestelling te retourneren, dan wordt het bedrag dat de geretourneerde producten hebben gekost, gecrediteerd. De verzendkosten worden in dat geval niet gecrediteerd.

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt je contact met ons opnemen via info@diertjesenzo.nl of via ons contactformulier.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Voor een retour kunt je ook gebruik maken van dit formulier.

Let op: dit geldt niet voor producten zoals o.a. (hals)banden en riemen die speciaal op maat gemaakt zijn volgens de door jouw ingevoerde specificaties. Het herroepingsrecht is bij deze producten dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief. 

Arriveert het product in beschadigde toestand? Neem dan direct na ontvangst contact met ons op, we denken graag mee over een passende oplossing. 

Retourproces

Wanneer je product beschadigd arriveert:

Neem binnen 24 uur contact op met Diertjes enzo. Dit kan via e-mail (info@diertjesenzo.nl) of het contactformulier. Vergeet hierbij niet je ordernummer te vermelden, zo kunnen we je het snelste helpen. Beschrijf duidelijk wat er mankeert aan het product, en zend indien mogelijk beeldmateriaal mee.

Wij sturen je vervolgens instructies om het product retour te zenden. Je stuurt het product vervolgens binnen 14 dagen retour.

Binnen 14 dagen nadat je je product retour hebt aangemeld, wordt het aankoopbedrag terugbetaald, mits het product op dat moment al bij ons gearriveerd is. Indien je de hele bestelling wenst te retourneren, vergoeden wij ook de verzendkosten. De retourkosten zijn voor kosten van de consument.

Wanneer je je product wegens een andere reden wil retourneren:

Neem binnen 14 dagen na ontvangst van de producten contact op met Diertjes enzo. Dit kan via e-mail (info@diertjesenzo.nl) of het contactformulier. Vermeld hierbij altijd je ordernummer, zo kunnen we je het snelste helpen. Wij stellen het ook op prijs de reden achter uw retourmelding te vernemen, zo kunnen we onze service verbeteren. Dit is echter niet verplicht.

Wij sturen je vervolgens instructies om het product retour te zenden. Je stuurt het product vervolgens binnen 14 dagen retour.

Let op: retourkosten zijn voor de consument.

Binnen 14 dagen nadat je het product retour heeft aangemeld, wordt het aankoopbedrag terugbetaald, mits het product op dat moment al bij ons gearriveerd is. Indien je je hele bestelling retour stuurt, vergoeden wij ook de verzendkosten.

Ruilen?

Als je product wenst te ruilen, vragen we je contact op te nemen met Diertjes enzo. Dit kan via e-mail (info@diertjesenzo.nl) of het contactformulier. Wij sturen je instructies om het product retour te zenden. Je stuurt het product vervolgens binnen 14 dagen retour.

Let op: retourkosten zijn voor de consument.

Binnen 14 dagen nadat je het product retour hebt aangemeld, wordt het aankoopbedrag terugbetaald, mits het product op dat moment al bij ons gearriveerd is. Als je je hele bestelling retour stuurt, vergoeden wij ook de verzendkosten.

Je kunt via www.diertjesenzo.nl een nieuwe bestelling plaatsen.